Fronty na točenou zmrzlinu?

Mít řady u svého podniku je sen každého prodávajícího. Ano, i tohle může být váš případ. V roce 2018, kdy vznikl první stánek Tak trochu jiná točená, nastal v Opavě zmrzlinový BOOM. „Zmrzlinu jsme začali prodávat v Opavě v Městských sadech v roce 2018 a jakmile se o ní dozvědělo několik lidí, rychle se začaly šířit zprávy o tomto novém způsobu točené zmrzliny. Na zmrzlinu lidé čekali někdy i hodinu.“ dodává s úsměvem Ondřej Fréhar. Dnes je tato zmrzlina v okolí vyhlášeným podnikem na točenou zmrzlinu a sjíždí se na ni i lidé z okolí. Právě díky takovým ohlasům jsme se rozhodli expandovat pomocí franšízingu.



Jiná točená, inovace ve světě točené zmrzliny!

V České republice je většina točených zmrzlin vyrobena z práškové směsi. Tak trochu jiná točená přichází s revoluční nápadem, který dokáže vyrobit točenou zmrzlinu z ovoce. Od svého založení se tato franšízová síť rozhodla překročit hranice běžného a nabídnout poctivou točenou zmrzlinu z kvalitních surovin. 

Před očima zákazníka se rodí kouzlo

Každá porce zmrzliny je vyráběna na míru před očima zákazníka z mraženého ovoce. K výrobě se používá stroj, v němž se každá porce vyrábí samostatně dle výběru zákazníka. Zákazník má na výběr ze tří základů zmrzliny: vanilkový, čokoládový nebo unikátní 100% banánový, který se následně smíchá s vybraným ovocem. K dispozici jsou například jahody, maliny, borůvky, mango, ananas, višně, černý rybíz, dračí ovoce, moruše a další. Každodenní nabídka obsahuje až 5 druhů ovoce. Zmrzlina, ve které se kombinuje v banánový základ s dalším druhem vybraného ovoce, je tedy 100% ovocná, neobsahuje žádný přidaný cukr, mléko ani jiné suroviny. Tak trochu jiná točená je dokonalým řešením pro každého – ať už zákazníci preferují smetanovou klasiku nebo zdravější ovocnou variantu. O osvěžující zmrzlinu nemusí být ochuzeni ani zákazníci s intolerancí na laktózu.


Franšízová příležitost, která mění pravidla hry

 Nabízíme dvě varianty franšízové spolupráce: INSTORE pro ty, kteří chtějí rozšířit sortiment své stávající provozovny, např. kavárny, restaurace, cukrárny apod., a POJÍZDNÝ STÁNEK ideální pro ty, kteří touží po flexibilitě a přítomnosti na klíčových místech plných potenciálních zákazníků.

Nyní má franšízová síť 10 provozoven po celé České republice a plánuje expandovat do dalších míst v České republice, ale také do Polska. 

Unikátnost až do posledního detailu

Co nás odlišuje je nejen originální koncept, ale i naše technologie.  Pro Tak trochu jiná točená si navrhujeme vlastní stroje, které vyrábíme v České republice. Tyto stroje jsou srdcem naší franšízy a zárukou neopakovatelnosti našich zmrzlin. 

Chcete začít podnikat s námi?

Navštivte naše webové stránky www.jinatocena.cz a objevte vše, co potřebujete vědět k zahájení vaší vlastní cesty s námi. Sledujte nás na Facebooku a Instagramu, abyste nezmeškali žádné novinky a inspiraci.

Přidejte se k nám a společně změňme svět zmrzliny k lepšímu!